Редактор: e-mail: Кадър: 7/8 ТВИнтересното в случая е, че върховенството на закона

...
Редактор: e-mail: Кадър: 7/8 ТВИнтересното в случая е, че върховенството на закона
Коментари Харесай

Ренета Инджова: Поведението на хората от ЕП говори за гузна съвест и страх да не се подпали и тяхната черга

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: 7/8 ТВ

" Интересното в тази ситуация е, че върховенството на закона е сякаш празна фраза, тъй като когато им споделяме, че се прави безвластие в страната, краде се, има доказателства за корупция, има чекмеджета, те споделят - ние ще разгледаме, ще създадем резолюция за върховенството на закона ". Това съобщи пред Телевизия " 7/8 " от митинга в София първата жена министър председател на България Ренета Инджова.

" Това единствено значи, че нашият митинг един път сподели на света, че ние не желаеме да бъдем повече крадени, не желаеме да бъдем жертви и плебеи, само че сподели и какво съставляват нашите сътрудници. Често тези, които се обръщат към Европа биват упреквани, че имат слугинско държание, че търсят помощ. Но дано не се не помни, че България е пълновръстен член на Европейски Съюз и тя и по закон, и по господство на закона е длъжна да уведомява за тези беззакония, които стават на нейната територия. Аз неотдавна споделих, че евентуално ние ще бъдем причина да се разплетат корупционни схеми в Европа. Начинът, по който се държаха - седем депутати в зала, механически проблеми по озвучаването, още по-големи с превода, недопускане на личен член на ЕНП от български генезис да приказва, всичкото това приказва за гузна съвест на самите европейци и боязън да не вземе да се подпали и тяхната рогозка ", добави Инджова.

" С спомагателните условия, които слагат в плана за резолюция, си проличава, че са диктувани от българска страна. Това са бюрократични хватки за укриване на основни проблеми, които съществуват в самата европейска конструкция. Това е нещото, което тук сега е на нашия народ стрес. Защото той смяташе, че единствено като извика - вижте тука има крадци, и всички ще тръгнат да ги търсят. Но те в този момент се излагат пред своите нации, тъй като с техните налози реализират взаимна интервенция и с българската мафиотска власт ", счита тя. 

" Поставянето на спомагателни условия в резолюцията е единствено опит за предоставяне на мандат спомагателен на Борисов да остане до постоянни избори. Вебер да споделя, че ще чака на постоянните избори значи единствено, че те са не запомнили какво значи снемане на доверие и какво значи да има закононарушения, които няма никакъв мандат, който може да протежира осъществени нарушавания. Те желаят да му дадат мандат да извърши спомагателните пет условия - за Истанбулската спогодба, за Илинден, за правосъдна система, за малцинствата и така нататък Тези неща в случай че бяха толкоз добре изпълнявани до момента за какво ни хвалеха, че всичко е наред? Борисов желае да стигне до постоянни избори. Нашият площад демонстрира на света същинското лице на Борисов ", приключи Инджова.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР